Tevékenységünk fõ profilja a vakvezetõ kutyakiképzés, de emellett vállalunk felkészítést alap engedelmességi vizsgára, tenyészszemlére, képességvizsgára, munkavizsgára.

Elsõsorban retrieveresek jelentkezését várjuk.

A kultúrált kutyatartás alapvetõ követelménye, hogy a kutyát nem tartó (szeretõ) embertársainkban se keltsünk ellenérzést vagy ellenszenvet a kutyák és a kutyások iránt, ezért elengedhetetlenül szükségesnek tartjuk, hogy minden kutya olyan összhangban éljen a gazdájával és a környezetével, hogy az másokat a lehetõ legkevésbé zavarjon. Ehhez feltétlen szükséges a jó szocializáció és az alapengedelmesség tanítása.

Pl.: a kutya minden körülmények között visszahívható legyen, ne ugráljon idegen emberekre, feleslegesen ne ugasson, más kutyákkal és egyéb állatokkal szemben ne legyen agresszív stb.

Vagyis abban tudunk segíteni, hogy a kutyatartás ne nyûg, állandó kötelesség legyen, hanem örömünket leljük benne.

Amennyiben nálunk képezteti vagy panzióztatja kutyáját azzal Ön is hozzájárul, hogy egy nem látó honfitársunk jól képzett és egészséges vakvezető kutyához juthasson.


aróvári Emma, labrador retriever, vakvezető kutyakikéző; Kutya, kölyök, labrador, retriever, Emma, Paróvári Kennel, vakvezetés, vakveetes, vakvezeto kutya, kutyakiképzo iskola, labrador ,retriever, kutyapanzió, labrador tenyésztés, kölyök, kutya, Blindenführhund, Hundeschule, Hundepension, Labradorzucht, Welpen, Hund, Guide Dog, Breeding labradors, Boarding kennel, Puppies, Dog k, labrador, retriever, Emma, Paróvári Kennel , kiképzé